Ma este 7 órakor érdemes lesz figyelni az Apex Legends Youtube csatornáját, hiszen friss történetet kapunk, a főszerepben Bloodhoundal.

Az Apex Legends fájljaiból régóta tudható, hogy hamarosan Bloodhound, egy friss Town Takeover event kapcsán kap külön helyet a World’s Edge mapon. Mindeközben megjelent valami a harctéren, ami valószínűleg ehhez köthető. Ma este pedig egy friss történetvideót kapunk.

Már tegnap is írtunk róla, hogy igen közel van a Bloodhound esemény, amiről ma este 19 órakor egy videót is láthatunk majd az Apex Legends hivatalos Youtube csatornáján. A Titanfall világából gyaníthatóan a Prowlerek is hamarosan megjelennek.

Mindeközben a játékosok egy új láda megjelenéséről számoltak be, amely valószínűleg valamilyen módon kapcsolódik majd a következő eventhez. A ládán található Werneck felirat egy vállalatot takar, ami szintén megtalálható a Titanfall játékok világában.

Kép forrása: Reddit

Hogy mit is tartalmaznak a ládák, s hogy pontosan hogyan kapcsolódik majd ez Bloodhoundhoz vagy a Prowlerekhez, az egyelőre rejtély. A játékosok körében persze már most megindultak a találkozások és úgy tűnik, hogy a dolog már most rengeteg kérdést vet fel.

Kép forrása: Respawn

Lehetséges, hogy ma este a Stories from the Outlands – “The Old Ways” című videóból minden kiderül.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×