Újabb hét, újabb questek. Az alábbi guide-ban megmutatjuk nektek, merre is találjátok a 7. heti küldetésekhez szükséges lelőhelyeket.

Megérkeztek az e heti questek. A Fortnite Season 2 Week 7-ben ezúttal táborokat kell megtalálnunk melyeket a pálya peremén rejtettek el számunkra.  Szerencsére nem nehéz feladat, de valószínűleg egy menet nem lesz elég a teljesítésükhöz.

A térképen összesen 5 ilyen pont található, melyből tetszőlegesen választhatunk ki 3-at. Egy Team Rumble mérkőzés ezúttal sajnos nem lesz elég a feladat teljesítéséhez, de viszonylag gyorsan meg tudjuk csinálni. A táborhelyeket itt találjátok:

Ha esetleg még továbbra is bajban lennétek, akkor az alábbi videóban további útmutatásra leltek:

https://www.youtube.com/watch?v=-2SQ-w6OSOU

 

A hét egy másik küldetésében három különböző helyet, név szerint Sharkot, Rapid’s Restet és Gourgeous Gorget kell meglátogatni. A Shark lelőhelye nyilván mindenki számára világos, viszont a másik kettő nincs feltüntetve a mapon. Szerencsére ehhez is van térképünk:

questek

 

Ezt akár egy Team Rumble meccs alatt is összeszedhetjük. Azt ajánljuk, menjetek a Sharkhoz, majd egy hajóval látogassátok meg a többi helyet! Ezek tehát a keresős questek a 7.héten. Reméljük tudtunk segíteni.

Ti hányas szintnél jártok a Battle Passban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehungary/

×