Javában zajlik a FUT Birthday, aminek lassan véget ér az első hete. Pénteken este hét órakor megérkezik a 2. hét csapata.

Újabb promóció zajlik éppen a FIFA-ban. Ezúttal a FUT Birthday-t hozták el nekünk, ahol az a különlegesség, hogy a meglévő játékosok, Week Foot és Skill Moves értékeit boostolják a fejlesztők. A múlt héten elég kemény csapatot kaptunk. Lássuk, hogy ez a hét képes lesz überelni azt.

Az első hét csapatából, számomra Saint-Maximin, Munian, Sissoko és Griezmann volt a top favorit. Két objecitve játékos is igen erősre sikeredett, így ha még nem csináltak meg az objectiveket, akkor mindenképpen ülj neki, mert holnap este lejárnak. Holnap este 7-kor újabb csomagot kapunk, és én ezeket a játékosokat várom leginkább.

Birthday Son

A koreai játékos alap lapjának is 4-es az SM-je, de ezzel fejlesztéssel egy megállíthatatlan vadállattá válhat. A Premier Leauge csapatokba mindenképp beférne. A Nation link miatt viszont csak az angol liga kedvelői tudnák használni.

Immobile

Birthday

Az olasz csatár a szezon megszakítása előtt nagyon jó formát produkált. Mivel a múlt heti adagban nem volt olasz csatár, így várható, hogy ezúttal egy Seria A csatár is helyet kap a keretben. Az upgrade miatt Immobile Ronaldonak érezhetné magát, és szerintem a legtöbb Seria A csapatba helyet kapna.

Lenglet

Birthday

Lenglet az év elején meta lapnak számított. Az upgradenek köszönhetően újra visszatérhetne, és Hernández esetében láthattuk, hogy az EA a középvédőket is erősíti. Az én csapatomba mindenképp beférne a francia.

Birthday

A kép nem valódi, csak spekuláció.

A következő FUT Birthday csapat péntek este 7 órakor mutatkozik be. A TOTW Moments lapok pedig már nyithatók a csomagokból.

Ti kiket látnátok szívesen?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×