A Riot Games nemsokára érkező fps játéka egyre ígéretesebbnek tűnik. A legutóbb kiadott videóban a fejlesztők elmondják, felsőbb utasítást kaptak, hogy ne játszanak annyit, mert lassul a fejlesztés.

Anna Donlon, a Valorant termékmenedzsere, és Joe Ziegler a vezető designer beszélt a Valorant jelenlegi állapotáról, a fejlesztés menetéről, és arról, hogy hogyan készülnek a zárt béta indulására. A pároson látszik, hogy nagyon izgatottak a játék megjelenésével kapcsolatban, és már nagyon várják az első felhasználói visszajelzéseket.

Nagy különbség van a most aktív 5000 játékos és a leendő több százezer között. A „minden szuperből” nagyon gyorsan mehet át „a francba” a hangulat.

A sok fontos információt egy vicces és biztató történettel dobták fel. A fejlesztés egy korábbi szakaszában arra lettek figyelmesek, hogy lelassult a munkájuk, ugyanis rengetegen a munkaidejükben is csak „tesztelték” a játékot és nem a feladatukra koncentráltak.

 

A videó még korábban, februárban lett felvéve, közben pedig már hírül is adták, hogy jövő héten indul a Valorant „zártkörű” bétatesztje. Ahhoz, hogy bekerüljetek, nincs más dolgotok, mint összekapcsolni a Riot profilotokat a twitch felhasználótokkal, majd egy Valorant streamet nézni. Ha ez megvan, szinte biztos résztvevői lehettek a tesztelésnek.

A bétatesztbe való bekerülésről részletesebben itt tudtok olvasni.

Ti várjátok már a Valorant megjelenését? Bizakodva álltok a játékhoz, vagy szkeptikusak vagytok a Riot új játékával kapcsolatban?

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×