A League of Legends fejlesztői a következő szintre emelték a bolondok napjai trollkodást. A közösség persze szépen fel is ült a vonatra.

Az emberek évről-évre egyre óvatosabban ugranak bele április elsejébe. Sokan már meg sem próbálnak trollkodni ezen a napon, hiszen ilyenkor mindenkinek 200% pörög a gyanakvása, így pedig sokszor kínosan sül el a poén.

A Riot next level átverése viszont annyira szépen volt felépítve, hogy eszébe sem jutott senkinek, talán nem is igazi az egész.

Két napja írtunk nektek arról, hogy egy, a nevét megjeleníteni nem kívánó forrás 2 képet is kiszivárogtatott az állítólagos új hősről. A képek tényleg valódinak tűntek, furcsa csak az volt, hogy a subreddit adminjai engedték, hogy anonimként menjen a poszt, ezt ugyanis tiltja a szabályzat.

Az adminok azzal magyarázták az esetet, hogy furcsán jó minőségűek a képek, tényleg hitelesnek tűnnek. Ezzel tulajdonképpen semmilyen hazugságot nem állítottak. A képek tényleg a Riot Games-től származtak, csak nem épp úgy, ahogyan arra mindenki számított.

Pingu, aki a viharokon és a csatatereken emelkedik fel

A Riot még arra is vette a fáradtságot, hogy kidolgozzák a hős képességeit. Olyan apróságokra képes, mint például egy két másodperces stun kiosztása a cukiságával.

Pingu, miután kiszabadult az 1000 éves börtönéből, a Void-on keresztül érkezett meg Runeterrába. Miután beválogatta saját magát a Fields of Justice-ba, Ionia és Noxus felemelte a hangját az új jövevény ellen. Ekkor Pingu behisztizte magát, ezzel hatalmas károkat okozva és több települést elpusztítva.

Reméljük, hogy a Riot 2020-as trollkodása majd egy iránymutató lesz a jövőben, a karantén idején pláne jól esik, mikor ilyenekkel dobják fel a napunkat. Persze most már a valós karakterekről is dobhatnának 1-2 csontot.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×