Újabb Fortnite univerzumot készül felforgatni az Epic Games. A Chapter 1 világa megsemmisült, a Chapter 2 világa pedig szintén erre a sorsra juthat.

Nem tudunk a végére jutni a v12.30-as frissítéssel érkezett újdonságoknak. A leakerek is folyamatosan bányásszák az új tartalmakat a kliensben, s egy nappal a Patch élesítése után is találnak még újdonságokat.

Többek között felbukkantak egy újabb nagyszabású, játékbeli eseményhez kapcsolható nyomok. Az Agency melletti vizes területek tele lettek pakolva érdes, vízalatti nyílásokkal. Első ránézésre egy tengeralattjáró fedeles nyílására hasonlítanak. Elkezdődött a találgatás, lehetséges, hogy ezeken keresztül az Epic Games a szezon végén leereszti a sziget vízkészletének egy részét?

Nos, lehetséges, hogy ennél jóval nagyobb dologról lesz szó.

 

FortTory információi szerint egy „DoomsdayDevice”, vagyis egy világvége gépezet bújik meg a forrásfájlok között, aminek központi szerepe lesz a Fortnite történetében. A vízben található nyílások pedig igazából a masinához fognak kapcsolódni. (Persze ettől még lehet a funkciójuk az, amit az előbb taglaltunk.)

 

Várható volt, hogy a fejlesztők hamarosan felpörgetik a játék történetvezetését, elvégre a héten megérkezik Deadpool is a Fortnite-ba, a játékosok figyelmét pedig le kell kötni, pláne így, hogy globálisan karanténban töltik mindennapjaikat az emberek.

Szerintetek milyen irányt fog venni innen a Fortnite?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×