A Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség azok számára indít versenyt, akik arra kényszerültek, hogy otthon maradjanak. A cél a játék és a jótékonyság.

Jelenleg annak érdekében, hogy segítsük a koronavírus-járvány terjedésének csökkentését, alapvetően két dolgot tehetünk: otthon maradunk, illetve támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, melyek segítenek a helyzet kezelésében. Ha pedig már otthon vagyunk, bizonyára sok időnk marad játszani is, ám sajnos valamelyest kimaradunk a versenyhelyzetből.

Ezen változtat most a Stay & Play Gamer Cup, mely mindenkit arra buzdít, hogy otthonról csatlakozzon online versenyekhez. A Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség szervezésében zajló online verseny összdíjazása 500 ezer forint.

Versenyek

Most tehát csak annyi a dolgunk, hogy jelentkezünk a hat különböző játékban meghirdetett kupák valamelyikére, melyeken bárki ingyen részt vehet.

A játékok:

  • CS: GO
  • FIFA 20
  • PUBG
  • Fortnite
  • R6
  • LoL

A nyeremények:

Játék Fődíj
FIFA 20 50 000 FT (konzolonként)
League of Legends 100 000 FT
PUBG 50 000 FT
R6 100 000 FT
CS: GO 100 000 FT
Fortnite 50 000 FT

Időpontok:

Három hétvégén keresztül zajlanak a küzdelmek, így néz ki a versenynaptár:

  • szeptember 28. (szombat): FIFA; április 5. (vasárnap): LoL
  • október 4. (szombat): PUBG; április 5. (vasárnap): R6
  • október 12. (vasárnap): CS:GO; április 11. (szombat): Fortnite

Kép forrása: NGES

Jelentkezni a Stay & Play Gamer Cup kupa Fortnite, CS:GO versenyeire még nyitott a jelentkezés! A verseny fővédnöke: Kiss Norbi.

Jótékonyság

Mint már említettük, a jelenlegi helyzetben a támogatás is nagyon fontos, így a versenysorozat alatt lehetőség van támogatni azokat, akik nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus miatt. Jelen pillanatban ugyanis vannak olyan gyerekek, akik számára felszerelés hiányában nehézkessé vált az otthontanulás, illetve a kikapcsolódás. Így a versenyek alatt mindenkinek lehetősége lesz adományozni PayPal segítségével a Mátrix Közhasznú Alapítvány számára.

Adománygyűjtés: https://bit.ly/stayplaydonate

További részletek a Stay & Play Gamer Cup Facebook eseményénél.

Mindenkinek jó játékot, sok sikert és jó egészséget kívánunk! A GG legyen veletek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×