Jó hírekkel szolgált a Warzone fejlesztőcsapata, az Infinity Ward. A játék megjelenése óta több ezer szabályszegőt tiltottak ki.

Nagyon kellett már a battle royale kategóriának egy vérfrissítés, amit az Infinity Ward és az Activision karöltve el is hozott nekünk a Warzone-nal. A Call of Duty: Modern Warfare 2019-es verziójába csomagolt Free-to-Play játék fantasztikus lett, megjelenése óta nem tudunk leszállni róla. Persze vannak szépséghibái, de ezek összességében nem vesznek el a játékélményből.

Egyedül a csalók azok, akik be tudják néha árnyékolni a Warzone-élményt, ám velük igyekszik felvenni a versenyt a fejlesztőcsapat. Sajnos lehetett erre számítani, ugyanis az ingyenes játékok esetében elég csak egy új felhasználót csinálni a tiltás után, s lényegében folytathatják is mások játékának elrontását. Épp ezért az anti-cheatet kell a fejlesztőknek folyamatosan erősíteni, hogy megakadályozzák, vagy megelőzzék a tömeges szabályszegést.

Activision

Az Infinity Ward határozottan bele is vágott a folyamatba, három hét alatt több mint 50 ezer csalót tiltottak ki a Warzone-ból.

Az erről szóló blogposztban külön kiemelték, prioritást élvez náluk a csalók hajszolása. Külön csapatot különítettek el a szabályszegők aktivitásának monitorozására, ez a csapat pedig a nap 24 órájában dolgozik.

Az anti-cheat tehát jó kezekben van, a Warzone zökkenőmentes jövőjét garantálja az Infinity Ward.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×