Váratlan bejelentés, aminek nem tudunk nem örülni.

Az utóbbi időben nem ment minden rendben a PUBG univerzumában, de végre megtudtuk az okokat. A fejlesztőcsapat java része ugyanis már régóta a PUBG 2-n dolgozik, ám erre csak most derült fény. Maga Brendan Greene jelentette be, hogy hamarosan érkezik a PUBG 2:

„Hölgyeim, uraim, gamerek… a PUBG 2 béta tesztje kezdetét vette. Úgy gondolom, az a minimum, hogy minden PUBG tulaj kap egy példányt ajándékba, ezzel szeretnénk kompenzálni az utóbbi hónapok kellemetlenségeit.”

A látvány önmagáért beszél

Greene elárulta, hogy szakítottak az Unreal Engine-nel, a PUBG 2-t ugyanis már a legfrissebb Unity motor hajtja. Ennek megfelelően a gépigény is sokkal barátibb, Greene elmondása szerint amíg egy középkategóriás PC-n 60-80 fps mellett futott a PUBG, addig ugyanezen a konfigon a PUBG 2 140-180 fps-t produkált.

„Megnyugtatok mindenkit: nem lesznek bugok a PUBG 2-ben, erre külön odafigyeltünk.”

Greene egy ideig aggódott a Warzone előretörése miatt, de állítása szerint a PUBG 2 minden tekintetben fejlettebb konkurensénél. Ráadásul míg a Warzone most magas árcédulát kapott a bevezető ingyenes időszak után, így a PUBG 2 30 eurós ára jóval kedvezőbb a piacon.

A PUBG 2 május elsején debütál majd, aki pedig szeretne részt venni a béta tesztben, az itt tud jelentkezni.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×