A Twitch megkönnyíti azok munkáját, akik igyekeznek a streamek során tisztán tartani a chatet. Új moderátori modul jelent meg.

A Twitch végre egy erős és praktikus rendszerrel támogatja a csatorna-moderátorok munkáját a Mod View bevezetésével. Ezt kifejezetten a modik számára készítették, amivel a modik hatékonyabban tudják támogatni a streamerek munkáját.

Mindezt egyébként a Twitch Mod Day megünneplésének apropóján jelentették be. A jövőben tehát a modik munkája könnyebb, praktikusabb lesz, szóval a trollok felköthetik a gatyájukat. Ehhez nyújt támogatást egyébként a nemrég bevezetett IP ban funkció is, amiről nemrég írtunk.

A Mod View egyébként egy testre szabható menü, ahol minden funkció egyszerű kattintással elintézhető. Eltávolíthatók az üzenetek, büntetést szabható ki, sőt bannolni is lehet bárkit billentyűparancsok nélkül.

A modoknak csak annyi a dolguk, hogy rákattintanak egy felhasználóra a csevegésben, majd megjelenik egy kis ablak, melyben megjelennek a felhasználó csevegési előzményei, megadva a mod számára a lehetőséget, hogy tiltást osszon ki.

Természetesen a Mod View egy teljesen új lehetőséget kínál a modiknak a munkában, számos új funkcióval, egyszerűsített beállításokkal, és számos testre szabható panellel. Erről részletes leírást találtok a Twitch hivatalos bejegyzésében.

A MOd View a Twitch következő lépése annak érdekében, hogy a minél jobban tisztán tartsák a platformot. A platform tervei szerint a jövőben frissítésekkel javítja majd a Mod View funkciót.

Te modi vagy? Támogatod az új rendszert?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×