Az Epic Games újabb közösségi tag rajzát örökítette meg a Fortnite-ban. A Special Delivery szett ugyanis nem a fejlesztők saját ötlete.

Ismét bebizonyította az Epic Games, hogy figyelnek a közösségre. A kiadó munkatársai aktívan használják a Redditet, igyekeznek a lehető legtöbbet segíteni a játékosoknak. A Fortnite már nem egyszer kapott „rajongói bővítést”, a P90-et is játékosok ajánlották a játékba, de például a Tender Defender Outfit ötlete is egy gyermek fejéből pattant ki.

A v12.30-as frissítéssel egy újabb rajongói alkotást pakolt a Fortnite-ba a fejlesztőcsapat, Sharktoofs munkájának gyümölcse a Special Delivery szett.

A kartondobozokat magukra szigetelőszalagozó karakterek igencsak ötletesek lettek, biztos vagyok benne, hogy sokan vásárolnak majd belőlük. Az Epic pedig az ötletet egy játékosnak köszönheti, hónapokkal ezelőtt ugyanis Redditen jelent meg egy rajongói rajz, amit egyébként szinte egy az egyben valósított meg a fejlesztőcsapat. A férfi modell már az Epic érdeme, ahogy a speciális Wrap és Pickaxe is.

Érdemes tehát az ötleteinket megosztani a nagyérdeművel Redditen, ugyanis bármikor feltűnhet az Epic-nek, s akár meg is valósíthatják a jövőben.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×