A CS:GO játékosok életét is megnehezíti a koronavírus. Smooya a járvány miatt nem kapta meg a vízumát, így a Chaos megvált a 20 éves fiataltól.

Karanténok, lezárások, home office-ok. Nagyon sok ember életét megnehezíti a koronavírus, köztük a CS:GO játékosokét is. Smooya idén csatlakozott az amerikai Chaos csapatához. A 20 éves fiatal először csak padra került, de mivel a probléma továbbra is fennállt, ezért elengedték a brit fiatalembert.

smooya

Hiába próbálta megoldani smooya a helyzetet , a járvány miatt az összes ESTA (Electronic System for Travel Authorization) kérelmet törölték, és ezzel párhuzamosan a P1-es vízumát is elutasították. Az indoklás a határok lezárása volt. Ezzel sajnos az amerikai csapat se tudott mit kezdeni, és mivel nem belátható ideig áll fenn a veszély,  úgy döntöttek a Chaosnál, hogy megválnak a játékostól. Smooya most már szabadúszóként várja a különböző ajánlatokat.

„Szívás, hogy az állásomat veszítettem el a vírus miatt, de valamikor csak ilyen az élet hölgyeim és uraim”- nyilatkozta smooya.

Egyelőre a streameléssel, és csapatkereséssel tölti a következő időszakot. Valószínűleg Európán kívülre nem teszi a lábát. Smooya 2020. januárjában csatlakozott a Chaos csapatához, miután Infinite elhagyta a klubbot. Hamar a csapat legjobbjává vált és HLTV-n 1,32-es Ratingre tornázta fel az értékét.

Amióta a járvány kitört és a vízumproblémák megjelentek- Smooya helyét Voltage vette át, de egyelőre még nem kapott szerződést a csapattól. A Chaos jelenleg a Flashpoint versenysorozatban játszik és legközelebb április 4-én lépnek pályára.

Ti szerettétek Smooya játékát?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

 

×