A Minecraft képiből kiderül, hogy milyen szinten változtatja meg a játékot a ray tracing. Ez hamarosan PC-n, később Xbox-on is elérhető lesz.

Azt már a korábbi specifikációból tudjuk, hogy az új Xbox Series X bivalyerős otthoni konzol lesz. Mindehhez nagyban hozzájárul a sugárkövetés, avagy a ray tracing, mely igen látványossá tudja varázsolni a játékokat, még a Minecraftot is.

Nemrégiben megjelent néhány kép, amely bemutatja, milyen brutálisan lenyűgözően fest a játék a funkció használatával. Mivel a Minecraft-ba hamarosan bekerül a ray tracing, így ehhez már egy tech-demo is készült, ami bemutatja, mit is várhatunk PC-n és később Xbox Series X-en.

 

Azonban a képek talán még jobban szemléltetik, hogy milyen elképesztő lesz a Minecraft az új technológia használatával:

Kép forrása: Razzleberries

Kép forrása: Razzleberries

Kép forrása: Blockworks

Kép forrása: Blockworks

Kép forrása: GeminiTay

Kép forrása: GeminiTay

A szemléltetés azért is érdekes, mert mint tudjuk, a Minecraft egy meglehetősen egyszerű játék, legalábbis ami a grafikát illeti. Ettől függetlenül az, hogy a ray tracing ilyen szintű változást képes előidézni, jól prezentálja, hogy mire is lesz képes a technológia. Kíváncsian várjuk tehát azt, hogy mit hoz majd ki a többi játékból. Az Xbox Series X valamikor 2020 végén jelenik meg, a Minecraft RTX pedig valamikor nyáron érkezik.

Neked hogy tetszik így a Minecraft?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×