Megérkezett a legújabb Fortnite frissítés, aminek tartalmaival az Epic Games elkezdett készülni a húsvéti ünnepekre. Tematikus tartalmakkal erősít a kiadó.

Az Epic Games változtatott a Fortnite frissítésrendszerén, jóval korábban érkeznek az újabb tartalmak, mint korábban. Ez nekünk, európai játékosoknak igencsak kényelmes, elvégre mire a régió zöme felébred, vagy gép közelbe kerül, a szerverkarbantartásnak már vége is. Így bármikor belevethetjük magunkat az új frissítés hozta újdonságokba.

Ahogy az lenni szokott, minden nagyobb frissítéssel érkeznek újabb kozmetikai elemek. Outfitek, amiket a játékosok mikrotranzakciók formájában vásárolhatnak meg maguknak, ezzel életben tartva a játékot. A Fortnite közösség adatbányászai szerencsére mindig résen vannak, seperc alatt összegyűjtöttek minden újdonságot.

Készül az Epic a húsvétra, így jött pár tematikus skin és kiegészítő a forrásfájlok közé. Egy érdekes kacsa, futurisztikus nyúl, na meg pár kartondoboz Outfit is a miénk lehet a jövőben.

 

Egy feloldható stílusnak köszönhetően lekerülhet Deadpoolról a maszkja, vagyis még tovább nőtt a skin értéke. Igencsak jó munkát végzett a második szezon „rejtett” tartalmával az Epic, mire miénk lesz a karakter, egy egész szettünk lesz az antihőshöz.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×