Nem, ez nem egy április elsejei tréfa.

Sokan azt gondolták, hogy csupán valamiféle poénról van szó, mikor legutóbb beszámoltunk a Fantasy Battle Royale játékmódról, de most végre a hivatalos bejelentés is megérkezett. Lőjük is le a poént már az elején: ezt teljesen komolyan gondolta a PUBG Corp. Nos, hogy ezen túljutottunk, érdemes kiemelni a fejlesztők által közölt üzenetet, azaz jelen esetben nem erre a projektre fordították az erőforrásaik java részét. Ez azt jelenti, hogy nem ez lesz a világ legegyedibb játékmódja, szóval elég sok dolgot bíznak a fantáziánkra.

Alapszabályok:

  • Az esemény április 1-április 8-a között kerül megrendezésre
  • Kizárólag TPP-ben lesz játszható
  • Maximum 20 squad (azaz 80 fő)
  • Nem működik a 1,2 stb. man squad, mindenképp 4 fővel indul a squad
  • Nincs csapaton belüli sebzés
  • A játék nem ad XP-t, BP-t viszont igen
  • A rendszer nem számolja bele a Survivor Pass-ba az elért eredményeket
  • Az exkluzív Fantasy Royale küldetéseket viszont csak itt lehet megcsinálni

Válassz kasztot!

A meccs kezdete előtt kiválaszthatjuk, hogy melyik kaszttal kívánunk harcba vonulni. Mindegyik más képességgel és tárgyakkal rendelkezik. Emellett pedig a statisztikákban is nagy eltérés van az egyes fajok között.

Barbár

Magas HP-ja van és gyorsan mozog, viszont kizárólag közelharci fegyverrel rendelkezik. Képes „Mega energiaitalt” előállítani, amivel egy nagy adag HP-t képes visszatölteni.

Ranger

A ranger távolsági harcos és a legfőbb harci eszköze a „Dragonslayer”, ami egy átszínezett nyílpuska. Különleges képessége, hogy teljesen hang nélkül tud mozogni, így tökéletes választás egy bekerítéses támadás esetén.  Ráadásként hord magánál egy Flash  Powder gránátot, amivel elvakítja ellenfeleit.

Varázsló

A varázsló, aki elsajátította a tűzzel bánás mesterségét. A különleges képessége, hogy tűzgolyókat lő ki és tűzvarázslatot tud egy-egy területre elszórni, amivel meteorzáport zúdít az ott lévőkre. Mindemellett neki van a legkevesebb HP-ja.

Paladin

A különleges képessége, hogy fel tudja tölteni a csapat életét és mellette egy pajzzsal is rendelkezik, amivel blokkolni tudja a támadásokat.

Kraftolás

A játék során különböző kristályokat lehet gyűjteni, amelyekkel a főhősünk képességét tudjuk fejleszteni. Fontos kiemelni, hogy különböző kristályok tartoznak minden kaszthoz, így érdemes lesz cserélgetni csapaton belül.

Drop

  • A megszokottnál gyakrabban fog dropot dobni a játék
  • A dropok Zircon kristályokat is rejthetnek, amivel lvl 5-ös szintre húzhatjuk karakterünket
  • Az „F” billentyű lenyomásával ideiglenesen láthatatlanná válhatunk (a dropnál)
    • A láthatatlanság 30 másodpercig tart

Járművek

A járművek is új skint kaptak. Itt is sok múlik a fantáziánkon.

Küldetések

Ahogyan korábban említettem, Fantasy Battle Royale exkluzív küldetésekkel is készültek, továbbá pár BP-ért megvásárolhatjuk a kasztunkhoz tartozó felszereléseket.

Nektek hogy tetszik az új játékmód?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×