Hajnalban frissült a Fortnite, éles a v12.30-as Patch. Egyre biztosabb, a héten feloldhatjuk magunknak Deadpoolt, aki a pályán is jelen lesz végre.

A második szezonban minden kiemelt karakter kapott egy bázist az Epic-től. Ez alapján adva volt a kérdés, vajon megjelenése után a Marvel antihős, Deadpoolnak is ugyan ilyen minőségű törődésben lesz-e része. A v12.30-as frissítés forrásfájljai alapján valószínűleg igen, ráadásul Meowscles területére lesz nagy hatással.

Az adatbányászok rá is robbantak a témára, s pillanatok alatt ki sikerült sakkozniuk, hogy Deadpool a Yachton fog üdülni. Persze nem csak ott fog ácsorogni, bizonyos elemeit a saját képére fog formálni. Épp olyan stílusban, ahogy a képregényekből és a filmekből ismerjük.

Mindemellett speciális Deadpool Dropok is érkeztek a játékba, sőt mi több, a Battle Bus is tematikus színekbe fog öltözni ha akarjuk.

Mit rejthet a Deadpool Drop?

Nos, feltehetően a sima Dropokat fogja csak szimplán átalakítani az Epic, így összességében nem sok minden fog változni miattuk az alap játékmenetben, ám a jelenlegi állás szerint még ha nem is mindig, de szerezhetünk magunknak Deadpool fegyvert a játékban.

 

Már a játék része ugyanis Deadpool két pisztolya, amiket valószínűleg a tematikus Dropokból lehet majd megszerezni. A pontos sebzésadatokat még nem ismerjük, de ha hasonlítanak a fegyverek a korábbi, jól ismert Dual Pistolokra, igazi bestiák lesznek közelharcban.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×