Egy új seriff érkezett a városba. A Fortnite fejlesztőinek fel kell kötniük a gatyájukat, ugyanis a Warzone után most a VALORANT tör az életükre.

A Fortnite Chapter 2 második szezonja hatalmas lendülettel érkezett, temérdek újdonságot hozott a játékba és összességében újra élvezhetővé tette a Battle Royale-t. Ám úgy fest, ez a profiknak és a tartalomgyártóknak már nem elég, egyre többen pártolnak el az Epic Games aranyt tojást tojó tyúkjától.

Most a Liquid kiválósága, Poach döntött úgy, hogy ideje váltani, ráadásul nem is akárhova helyezi a fókuszt. A Riot Games új FPS-ét nézte ki magának. Az utóbbi időkben már nem volt megelégedve a Fortnite-tal a profi, a követőinek írt hosszú üzenetében ráadásul még selejtesnek is nevezte.

A VALORANT igencsak nagy hype-ot generál a gamer közösségen belül, főleg azért, mert eddig szinte minden tesztelő azt nyilatkozta róla, hogy az utóbbi évek legjobb kompetitív játékát készítette el a Riot.

A tartalomgyártók embargója április 3-án jár le, vagyis onnantól kezdve ellepik majd a VALORANT témájú videók és streamek az internetet. Érdemes lesz ezeket követni, ugyanis április 7-én indul a globális zárt béta, amihez az előbb említett streamek követésével akár kulcsot is szerezhetnek maguknak az érdeklődők.

Poach is szeretne egy szeletet a tortából, a Liquid ernyője alatt maradva, folytatja a karrierjét, csak épp egy teljesen új közegben. A Fortnite-nak nagyot kell javulni a közeljövőben, különben komoly játékosvándorlás indulhat be.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×