Az Apex Legends negyedik szezonja során is változik a játék metája, újonnan a Havoc tűnik a legerősebb fegyvernek a Respawn battle royale-jában.

Az Apex Legends negyedik szezonjának megjelenéséve nem érkezett annyi újdonság, mint a harmadikkal. Nincs új pálya, a már meglévő kettőt alakítgatta a Respawn, valamint Revenant is megérkezett a választható karakterek közé. Ám mivel nem kellett teljesen új mapot összetákolnia a fejlesztőknek, több idejük jutott a játék fegyvereinek finomhangolására.

A szezon során végre sikerült orvosolni a fegyverek torkolattüzének problémáját, így a játékosok hosszú idő után először, látják is, hogy kit lőnek harc közben. Egy-két fegyver némiképp változott is, a Havoc például könnyebben kezelhető, a fejlesztők elvettek ugyanis a visszarúgásának erejéből.

Ez a két módosítás pedig az egekbe emelte a fegyvert.

Don’t sleep on the Havoc, ever since they reduced the recoil and muzzle flash this thing has been a laser. from apexuniversity

Hihetetlen, hogy egy elsőre apróságnak tűnő módosítás mennyit tud változtatni egy fegyver megítélésén. Félreértés ne essék, a Havoc sosem volt gyenge fegyver, viszont volt pár közkedveltebb riválisa. Az új kezelhetőségének és a március másodikai muzzle flash változtatásoknak köszönhetően sikerült a legjobbak közé kerülnie.

Ráadásul nemcsak az automata módja veszélyes, single fire-ként is gyilkos, ha rá tudunk dobni egy 4x scope-ot. Mivel egy hitscan fegyverről beszélünk, így attól sem kell tartanunk, hogy a golyó ívét eltaláljuk távolra, ugyanis az energiatöltetnek köszönhetően nincs bullet drop, így tényleg elég csak ráhelyeznünk a célkeresztet ellenfeleinkre, s tüzelni.

Ha eddig elkerülted a Havoc-ot, ajánljuk, hogy adj neki esélyt, ugyanis jelenleg kevés megbízhatóbb fegyver van a játékban. Az se lepne meg minket, ha a közeljövőben érkezne a nerf.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×