Nemrég elstartolt a TFT legújabb szezonja, ami ezúttal különböző galaxisokban játszódik. A 10.7-es frissítéstől kezdve ez már a pályákon is meg fog látszani.

Pár napon belül megérkezik a League of Legends 10.7-es frissítése, ami nemcsak az alapjátékot, hanem a Teamfight Tactics-ot is megszédíti majd egy kicsit. A Riot jó útra terelte a játékmódot a legújabb szettel, viszont a fejlesztők is elismerték, egy-két esetben elszámolták magukat. Az egyensúly-változtatások mellé viszont egy teljesen új játékelem is érkezik.

Bemutatkoznak hamarosan a galaxisok.

Riot Games

Ugyan azok, akik a PBE-n már megjelenés előtt próbálgatták a Galaxies szettet, azoknak nem minden lesz újdonság, elvégre ők már láthatták élesben a funkciót. Az új szezon tematikája a galaxis, ezt pedig a fejlesztők a játékmenetben is szeretnék érzékeltetni. Így minden TFT meccsünk más-más galaxisban fog játszódni.

Az első három élesedő galaxis a Neekoverse, a Lilac Nebula és a Medium Legends Galaxy. Minden galaxisnak lesz egy érdekes effektje a játékmenetre, ami új ajtókat nyit különböző stratégiáknak.

  • Neekoverse – Minden játékos két Neeko’s Help tárggyal kezd.
  • Lilac Nebula – A menet első Carousel körében csak és kizárólag Tier 4-es karakterek lesznek.
  • Medium Legends Galaxy – Minden Little Legend nagyobb lesz a megszokottnál, ráadásul 25 HP-val többel indulnak. Vagyis ezek a menetek hosszabbak lesznek.

 

Riot Mort saját Youtube csatornáján részletezte a 10.7-es újdonságokat, ahol elmondta, a jövőben további galaxisok várhatók a TFT-be. A fent látható három csak a kezdet.

https://www.facebook.com/groups/414926749102367/

×