Őrületes videoanyagokat gyűjtöttek a Fortnite játékosok a játék botjairól. A mesterséges intelligencia által irányított karakterek akár teleportálhatnak is.

Nem mindenki játssza a Fortnite-ot olyan platformon, amin magas a játékospopuláció. Ezekre az esetekre találta ki az Epic Games a Fortnite botok rendszerét, hogy mindenkinek elérhetővé tegyék a játék adta lehetőségeket.

A mobiltelefonokon és Nintendo Switch-en játszók biztosan sokszor találkoztak már botokkal, de bizony néha-néha még a főbb platformokon – mint a PlayStation, az Xbox, vagy a PC – is előfordulnak. Természetesen előbbiek esetében sokkal sűrűbben beszélhetünk ilyesmiről, Switch-en és mobilon ugyanis a szigeten rohangálók zöme bot.

Kiválóak küldetések teljesítésére, így a gyengébb játékosok is ki tudják élvezni a Battle Pass adta lehetőségeket. Persze csak akkor, ha a játék is hagyja mindezt, mert újonnan kissé megvadultak a botok a játékban.

Bot Squads are a thing? from FortNiteBR

Stevemagegod videójából jól látszik, fejlődik a játék mesterséges intelligenciája, a botok ugyanis már csapatba is vergődnek. Kissé megcsappanhatott az Xbox-os játékosbázis, ha ilyesmi alkalmazását látta indokoltnak a rendszer.

Caught a bot teleporting from FortNiteBR

Egy másik érdekes esetet PxRedditor rögzített. Miután kiesett a 14. helyen – szintén Xboxon – a kamera egy botot kezdett követni. Ha eddig nem értetted, hogy hogyan képesek a semmiből mögéd kerülni a játék által irányított karakterek, most már tudod. Nemes egyszerűséggel teleportálnak, vagyis akár a lehető legőrültebb helyzetekben is mellettünk teremhetnek. Egy tapasztaltabb játékost biztosan nem fogja mindez kizökkenteni, viszont egy gyengébb képességű Fortnite játékost könnyedén pánikhelyzetbe taszíthat.

Valószínűleg nem beszélhetünk ezúttal játékhibáról, egyszerűen csak így működik a rendszer annak érdekében, hogy mindenki élvezhesse a Fortnite-ot. Mindazonátal elég röhejes megoldás a teleportálás…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×