A magyar Salamander vasárnap este a brit Vexed csapatát is legyőzte 2:1 arányban az ESEA 33. szezonjának alsó ágán. Már a legjobb 4-ben a magyarok.

Miután a Salamander legyőzte az Ambush Esport csapatát, biztosították a helyüket az április elején esedékes ESEA premier kupán. Úgy tűnik, nekik a szpot nem volt elég, és tegnap este egy újabb skalpot zsebeltek be a srácok. A Vexed Gaming ellen 2:1-es mérkőzésen döntötték el a továbbjutás sorsát, mellyel a magyar srácok a Top 4-be verekedték be magukat.

Első félidejei izgalmakból nem lehetett hiány azoknak, akik tegnap este a készülékek elé tévedtek. Mind a három pályán Trainen, Overpasson és Mirage-on is 8:7-es félidők születtek. Az első mérkőzésen a Salamander választotta kedvenc vonatos pályánkat, ahol hiába vezettek 6:1-re, nem tudták megtartani az előnyt, és az ellenfél 6:8-ra megfordította az állást. Azért T-ben elhozni 7 kört, még is csak szép teljesítmény. CT-be átkerülve, a Vexed indított jobban, de szerencsére a magyarok ébredtek és 16:12-vel zárták az első mapot.

salamander

Második pálya Overpass volt, mely a britek választása. Russ és mezii nagyon ráéreztek a mapra, mert mind a ketten 95 feletti ADR-rel és +10-es KD differenciával fejezték be az egyenlítő összecsapást. A magyaroknál torzsit lehetett kiemelni, aki 101,8-as ADR-t kapart össze 23 gyilkosságból és 6 asszisztból.

salamander

Na és ekkor jött a decider. Mirage, ahol a Salamander kezdett T-ben, a Vexed pedig CT-ben. Ahogy már korábban elspoilereztem a félidő 8:7-es eredménnyel végződött, melyet a Sala nyert meg.

A piszok szoros első félidő után jött a gála.

CT-ben mindössze 1 kört veszített a magyar alakulat, és ezzel 16:8-ra megnyerték a mapot és a Bo3 mérkőzést.

salamander

A tegnapi nap MVP-je kory volt, aki mind a két győztes mérkőzésen kiemelkedőt teljesített. A következő ellenfelük a bolgár SKADE lesz, akikkel Március 31-én, kedd este 20:30-kor csapnak össze. Ha a Salamandernek sikerül ezt a mérkőzést is megnyerni, akkor övék a bronzérem az ESEA versenyén. Overpasson azért a hitboxokra figyeljenek.

Holnap este irány a stream, és szurkoljunk együtt a magyaroknak!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×