A OnePlus 8 és OnePlus 8 Plus árusítása akár már a következő hónapban elkezdődhet az Egyesült Államokban.

Frissen kiszivárgott képeken láthatjuk, hogy milyen új színekkel készül a OnePlus az új modellek megjelenésére. Ugyanazon fotókat két hiteles forrás is megosztotta, így a színkombinációk érkezése szinte biztosra vehető.

 

Arról egyelőre nincs információ, hogy minden modellen is elérhető lesz-e mind a három szín, elképzelhető, hogy valamelyik kombináció majd exkluzív lesz a Pro készüléken.

Korábban már az állítólagos specifikáció is kiszivárgott.

Ezek alapján a Pro egy 6.78 inches QHD+ kijelzővel érkezik, mely 120Hz-es képfrissítésre is képes. IP68-as vízállóságra van tesztelve és egy méretes, 4510mAh-es aksival lesz felszerelve. A 30W-os gyorstöltés már szinte alapvető ezen a szinten.

A „kistestvére”, a OnePlus 8 sem lesz gagyi, jó megtakarítás lehet, ha valakinek nem kell a csúcsmodell. A maga 6.55 inches, FHD+-os, 90Hz-es kijelzőjével, tripla kamerájával és 4300mAh-es aksijával a legtöbb felhasználónak tökéletesen elég lesz minden feladatra. IP besorolásról és vezeték nélküli töltéstámogatásról viszont még nincs információ a kisebb modellnél.

A OnePlus hamar sikeres gyártó lett, miután csúcs-specifikációval szerelt telefonokat tudnak jóval a Samsung és Apple alatt kínálni. Nektek tetszik a OnePlus 8 és 8 Pro?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×