Biztosan sokan emlékeznek még a Fortnite fegyverautomatáira. Az Epic Games ugyan kivette őket pár hónapja a játékból, viszont most úgy fest, hogy visszatérhetnek.

Azt már biztosan a legtöbben tudjuk, hogy a Fortnite néha képes igencsak érdekes jelenségeket produkálni. Ezek lehetnek játékhibák, vagy olyan bakik, amik közelgő tartalmakat buktathatnak le. Ezért bármit is látunk játék közben, aminek alapvetően nem kellene ott lennie, érdemes mérlegelni, ugyanis könnyen lehet, hogy hamarosan visszaköszönnek egy hivatalos Patch részeként.

Így került elő újra a fegyverautomaták kérdése a közösségen belül, ugyanis több játékos is jelentette a nagyobb fórumokon, egyre több helyen bukkannak fel – majd tűnnek el – a jól ismert masinák.

I got excited thinking that vending machines were back
by inFortNiteBR

A fent látható videót Sheilabelila töltötte fel a Redditre, hogy bebizonyítsa, tényleg Vending Machine-t látott Frenzy Farmban. Ami igaz, az igaz, egészen addig, amíg interakcióba nem lépett vele a játékos, úgy állt ott a gépezet, mint fénykorukban. De mivel most még hivatalosan nem kellene jelen lenniük, a használat után szublimált a szóban forgó automata.

Ahogy a bevezetőben is írtam, ez két dolgot jelenthet. Az első eshetőség, hogy valami nagyon nincs rendben a rendszerfájlok között, s olyan dolgok is megjelennek a játékban, amiknek utoljára hónapokkal korábban volt szerepük, a másik pedig, hogy éppen azon dolgozik az Epic Games, hogy visszahozza a játékba a masinákat, viszont valami megcsúszott a fejlesztés során és idő előtt kerültek ki a szigetre a modellek.

Nos, a válaszra még sajnos várni kell, de reméljük utóbbiról van szó.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×