Ahogy minden héten, így ezúttal is tiltásra kerül négy hős az Overwatch profi színteréről. Ezúttal Mei az, aki nem vehet részt a harcban, köszönhetően egy macskának.

Több hete él már a Hero Pools rendszer az Overwatchban és az Overwatch Leauge-ben, aminek lényege, hogy minden héten néhány hős kikerül a kompetitív színtérről. Az OWL meccseiről ezúttal Mei hiányzik majd – derült ki a Watchpoint című OWL összefoglaló műsorból.

A hetente bannolásra került hősöket ugyanis egy kalapból sorsolják, a kalapba pedig bizonyos kritériumok alapján kerülnek: például minél többször vett részt a meccseken az előző héten, annál nagyobb az esélye, hogy bekerül a lehetséges ban-jelöltek közé.

Nos, a közösség régóta várja, hogy Mei kikerüljön, mivel 37.1 százalékos arányban vett részt a meccseken. Ám, ami igazán érdekes, hogy erről a Blizzard munkatársának Soe Gschwind-nek macskája döntött. Legutóbb ugyanis a Watchpoint adásában hagyták, hogy a lefordított lapok közül a cica válasszon, annak pedig sikerült Mei-t is kiválasztani. Mellette Brigitte, Wrecking Ball és McCree lett a kiválasztott.

Az öröm azért olyan nagy, mert az utóbbi időben a profi játékosok rendre arra kérték a Blizzardot, hogy kissé nerfeljék Mei karakterét. A következő héten ellenben nem lesz gondjuk vele. A tilalom kizárólag az Overwatch League mérkőzéseire érvényes.

 

Te mit szólsz a cica döntéséhez?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×