HYPEX nem tud leállni, egy köteg olyan cuccot talált, amely még nem jelent meg, vagy már talán sosem fog a Fortnite világában.

Ha a testreszabhatóságról van szó, egyértelműen a Fortnite a battle royale piac legnagyobb bajnoka. Persze az Apex Legends, PUBG és a legújabb bajnok jelölt Warzone is implementált karakterformáló rendszereket, az Epic Games ha most le is állna, hónapokig kitartana az előnyük.

A korábbi „munkái” által már nagy megbecsülésnek örvendő HYPEX most újabb adag lootot eresztett a nyakunkba.

A videóban látható cuccok egy része már tudott, hogy a jövőben érkezik, ám vannak olyanok is, amiket még sosem láttunk. A kiszivárgott anyagok között egészen a Season 6-ig visszamegyünk. Még a sok szezonnal ez előtti állapotból is vannak dolgok, melyek sosem élték meg a megjelenést.

 

Vannak továbbá olyan crossoverek, melyek többé-kevésbé már testet öltöttek, a fejlesztő bármikor, ha úgy dönt, elérhetővé teheti őket. A HYPEX által kiszivárogtatott dolgok között talán azok a legfájóbbak, melyeket az Epic hivatalosan is bejelentett, majd mégis elkaszálta őket. Ezek az itemek szellemként élnek tovább a Fortnite kódjában.

Általában a fel nem használt dolgokat előbb-utóbb kiveszik a játékból, ezzel is tehermentesítve azt, így a videóban látott legtöbb cuccnak is könnyen lehet, hogy ez lesz a sorsa. Persze az esély ott van, hogy az Epic újrahasználja őket valamire, erre azonban nagyon kevés az esély.

Van olyan loot a videóban, amit mindenképp megvettetek volna, ha valaha megjelent volna az item shopban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×