Az adatbányászoknak köszönhetően egyre többet megtudhatunk Lobáról, az Apex Legends lehetséges következő karakteréről.

Ha az adatbányászoknak igaza van, Loba hamarosan bekerülhet az Apex Legends karakterei közé. Sokak szerint nem is az a kérdés, hogy bekerül-e, hanem hogy mikor. A sok-sok fájl között talált információ mellett most kivégző animációkat találtak.

Az új hős először a Revanant bemutatóvideójában tűnt fel, mint egy kislány, akinek szüleit megölte a bérgyilkos. A történet szerint azért érkezik az Apex Legends szigetére, hogy bosszút álljon. Most az is látható, milyen brutálisan komolyan veszi ezt a bosszút.

Kép forrása: Respawn

Point Blank és Stomp — Loba finisher

Az alábbi kivégző-animációkat a népszerű adathalász Shrugtal osztotta meg a nagyközönséggel. Sajnos jelen pillanatban nem látható pontosan, hogy mit is csinál majd, az animációk ugyanis csak az arra való reakciót mutatják. Az alábbi két animációban azt láthatjuk, hogy hogyan hal meg Wraith Loba keze által. Maga a karakter sajnos nem látszik, így csak tippelni tudunk arra, hogy hogyan is bánik el vele a „hős”.

A Point Blank valószínűleg egy kegyetlen fejlövés:

A Stomp animáció alatt azt látjuk, hogy az áldozat megpróbál védekezni, de nem igazán tud. Személy szerint azt is el tudom képzelni, hogy itt egy gyilkos farkas végzi ki az áldozatot. Ez persze csak tipp.

Érdemes megjegyezni, hogy ezek az animációk csupán egy folyamatban lévő munka alapján készültek, így mivel Loba még fejlesztés alatt áll, simán lehet, hogy megváltoztatják őket. Sőt, arra is megvan az esély, hogy a Respawn ismét félrevezeti az adatbányászokat, ahogy azt tették a Revenant esetében.

Ha valóban Loba lesz a következő Apex Legends karakter, valószínűleg már csak az 5. évad indulásakor köszönthetjük a játékban.

Szerinted mennyire lesz brutális Loba, ha bekerül a játékba?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×