Ki a legerősebb boss a Fortnite Season 2-ben? Itt vannak sorban, Tinától egészen Brutusig.

A Season 2 NPC katonáival nem érdemes kötekednünk. Egy henchman egyik pillanatról a másikra változik ártalmatlan őrből vérszomjas mesterlövésszé, a bossok pedig kifejezetten veszélyesek. TNTina, Midas, Meowscles, Sky és Brutus nagy kockázat, leggyőzésük azonban nagy jutalommal is jár.

5. TNTina

Tina, a robbanás mániás boss a legkevésbé veszélyes mind közül. A Boom Bow kifejezetten jó fegyver lehet, pláne ha hozzátesszük, hogy Tinának rengeteg idő kell, mire reagál egy játékos felbukkanására. Nehéz bárhol olyan videót találni, ahol TNTina bárkivel is végzett volna.

Furcsa ezzel szemben a tény, hogy a Boom Bow korábban annyira erős volt, hogy az Epic-nek nerfelnie kellett, hogy használható legyen mythic fegyverként.

4. Meowscles

A kigyúrt macska (aki egyébként 6 éves macskaévben) heavy AR-ja hatalmas sebzést okoz, a tüzelési sebessége miatt azonban mégsem annyira jó loot, mint amilyennek elsőre tűnik. A megszerzése sem olyan nehéz, ha elég hp-val és shielddel közelítünk.

Meowscles lefegyverzése sem nehéz feladat, jóval könnyebb, mint a következő három boss-é. Ha jó irányból tudjuk megközelíteni, esetleg felülről érkezünk, pillanatok alatt kiiktatható.

3. Skye

Skye és az ő mythic scar-ja nem a legegyszerűbb ellenfél, viszont még így is könnyebb leszerelnünk, mint Brutus-t és és Midas-t. Persze ettől még nem érdemes előnytelen szögbe kerülni, Skye rendkívül pontos és a fegyvere hatalmas sebzést okoz. Építkezéssel ez könnyen kivédhető.

Skye scar-ja egészen könnyen kivédekezhető és neki fontos az újratöltés is. Egy drum gun vagy minigun sokkal nehezebb ha ilyen szempontból nézzük a dolgokat.

1. – 2. megosztott helyen Brutus és Midas

Jó eséllyel Midas a legtöbb killel rendelkező NPC a Season 2-ben, de még az is elképzelhető, hogy minden playernél többet ölt. A Drum Gun és Midas páros eszméletlenül halálos kombó, csak a legrutinosabb Fortnite játékosoknak érdemes belekötni ebbe az ellenségbe.

Hiába azonban a magas kill szám, nem csak ez számít!

Brutus, bár nem rendelkezik annyi killel, jó eséllyel a legveszélyesebb NPC a játékban. Ellene a legnehezebb harcolni, melyet a környezete sem könnyít meg.

A közelmúltban több profi játékossal is végzett, ez alapján pedig nehéz is lenne azt mondani, hogy van nála veszélyesebb a mapon.

MrSavage is meghalt Brutus ellen, éppen az egyik FNCS meccsén, kínos:

Szerintetek mi lenne a pontos sorrend a Season 2 főellenségeivel? Vannak jó klipjeitek? Osszátok meg velünk kommentben!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×