Sokszor előkerül az a kérdés a Fortnite közösségen belül, hogy kik az igazán OG játékosok. Nos, azok, akik még meg tudták sebezni a társaikat.

Ha belegondolunk, hogy az Epic Games valaha lehetőséget adott a játékosoknak arra, hogy eltakarítsák az útból társaikat, áldjuk az eget, hogy ez ma már nem létezik. A Fortnite közösséget ismerve az egyik legjobb döntést akkor hozta meg a fejlesztőcsapart, amikor kivettél a Team Killinget (TK) a játékból.

Biztosan nincsenek már túl sokan azok, akik emlékeznek még erre az időszakra, azokból meg biztosan még kevesebb van, akik részt is vettek benne. Eredetileg azért volt mindez lehetséges, hogy ne csak úgy vaktában harcoljunk a csapatunkkal, gondoljuk is végig a pozíciónkat egy harc során. Ám sajnos a játékosok visszaéltek a lehetőséggel, s a játék legtoxikusabb elemévé vált. Az Epic Games pedig nem tehetett mást, eltüntette a játékból a saját csapattársaink sebzésének lehetőségét.

 

A fent látható Nickmercs klipből érthető is, hogy miért volt minderre szükség. Bár valljuk be, a betalált csapattárs stílusa is megvetendő, csak úgy robbannak ki belőle a szitokszavak. Mindazonáltal át tudjuk érezni a fájdalmát, jót tett a játéknak, hogy már erre nincs lehetőség.

Mondjuk hozzátennénk, egy LTM keretén belül azért szívesen újraélnénk az „élményt”.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×