A Grand Theft Auto VI első karakteréről kerülhettek ki információk azt őt játszó színész önéletrajza alapján.

Miközben a GTA Online és a GTA V továbbra is nagy népszerűségnek örvend, a közösség egyre nagyobb része várja, hogy végre villantson valami mást a Rockstar. A RDR 2 PC-s megjelenése után most már lassan itt lenne az ideje, hogy bejelentsék a GTA VI-ot.

Egy hete történt, hogy egy forrásait meg nem nevező 4chan felhasználó tényként hozta le, március 25-én érkezik az első videó, valószínűleg egy bejelentő trailer. Utána nem sokkal, még mielőtt elérkezett volna a dátum, további anyagok is napvilágot láttak.

Nem csak a GTA fanok, az egész videojátékos közösség nagyon várja már a következő GTA bejelentését.

Március 25-én aztán semmi nem történt, a Rockstar nem kommentálta az állítólag „szivárgást” és videó sem érkezett semmilyen hivatalos felületen.

Egy színész önéletrajza viszont egy egészen pikáns sorral bővült ki, a munkája pedig 2 évvel ez előttre mutat vissza.

Jorge Consejo a saját „filmjei” listáját a „Grand Theft Auto VI (CGI) 2018” sorral bővítette, melyben meg is jelöli, ő játsza a „The Mexican” nevű karaktert, a megbízója pedig a RockStar Games. Érdekes, bár valószínűleg egyszerű emberi mulasztás, de a Rockstar eredetileg nem emeli ki az s betűt a hivatalos formátumukban.

Ha hivatalos, teljesen egyértelmű.

A Grand Theft Auto közösség egy része azonnal kiszúrta az új információ morzsát, a színész pedig egy sejtelmes kommentel zárta rövidre a témát.

https://twitter.com/JorgeConsejo/status/1148726896810713093?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1148726896810713093&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fgta%2Ffirst-gta-6-character-potentially-revealed-by-actor-1346224

Aztán, mint derült égből a villámcsapás érkezett Consejo twitterjére egy poszt, amiben arról beszél, hogy bár olvassa a rengeteg üzenetet amit kap, sajnos bizonyos szerződések miatt ezekről nem beszélhet.

Természetesen a kommentelők azonnal lerohanták, a kedvencük Chriz Taylor, ő csak annyit kért, hogy ne reagáljon a színész, ha benne van a GTA VI-ban….nem reagált.

Viccet félretéve. A Rockstar Games egyelőre nem erősítette meg a játék létezését sem, szóval minden ilyen jelet érdemes a helyén kezelni. Ettől függetlenül persze tény, hogy létezik, nem lennénk meglepve, ha megint az új generációs konzolokhoz lenne többé-kevésbé kötve a megjelenés.

A kérdés sokkal inkább az, hogy mikor játszódik, hol lesz helyileg és mikor jelenik meg a játék. Ti várjátok már a GTA VI-ot? Szerettétek a GTA V-öt? Esetleg még mindig toljátok a GTA Online-t?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×