A Microsoft úgy gyűjt pénzt a koronavírus-válság támogatására, hogy egy új kozmetikai csomagot ad ki a Halo 5 játékosok számára.

Mint azt tudjátok, a jelenlegi járványhelyzetben nagyon sokan rászorulnak a segítségre, így egyre több segélyszervezet várja az adományokat. Ahogy arról az elmúlt napokban, hetekben beszámoltunk, több gamer közösség, kiadó szervezett gyűjtést az emberek vagy a víruskutatás megsegítésére.

Miközben mindenki otthon marad és játszik, közben persze segíthet is, akár mondjuk azzal, hogy megvásárolja a Halo 5 Coronavirus Relief Req Pack kozmetikai csomagot. Azzal együtt, hogy a játékosok skineket, kiegészítőket kapnak, a Microsoft és a 343 Industries a bevételekből származó teljes összeget felajánlja a Coronavirus Relief Fund alapítványnak.

 

A Microsoft Store szerint az új Halo 5 csomag öt ritka itemet tartalmaz, amivel még egyedibbé tehetjük a karakterünket. A fejlesztő ígéretet tett, hogy minden REQ ” ultra-rare vagy annál jobb” szintű lesz. A csomag tíz rare boost kártyát is kínál.

Igen, tudjuk, hogy a Halo 5 már 5 éves és talán kevesen játszanak már vele, de most itt az alkalom, hogy támogassunk vele egy nagyon nemes célt. Azok a rajongók, akik otthonról tudnak akár ilyen módon segíteni, megkönnyíthetik mások helyzetét.

A Halo 5 sajnos csak Xbox One-on érhető el.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×