Yuka Kitamura, aki már több FromSoftware címen dolgozott, megerősítette, hogy zeneszerzőként beszáll az Elden Ring projektbe.

Bár még mindig nincs hivatalos megjelenési dátuma az Elden Ringnek, a FromSoftware szerepjátékát nagyon sokan várják, főleg azért, mert a történet megalkotásában George RR Martin is közreműködik. A rajongók azonban boldogok lehetnek, hiszen a Dark Souls és a Sekiro zeneszerzője is beszállt a projektbe – írja a GameRant.

Yuka Kitamura felejthetetlen melódiákat készített a rendkívül sikeres Sekiro: Shadows Die Twice, Dark Souls 2-3 és a Bloodborne játékokhoz is. Amikor a Twitteren megkérdezték tőle, hogy az Elden Ring-be is ő készíti-e majd a zenéket, rövid én tömören válaszolt.

„Igen, benne vagyok.”

 

Sajnos a 2019-es E3 bejelentés óta nem sok hír érkezett a FromSoftware részéről. Úgy volt, hogy a Taipei Game Show-n többet is bemutatnak majd a játékból, de ugye a rendezvény a koronavírus-járvány miatt elmaradt.

Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls sorozat és az Elden Ring rendezője, 2019 júniusában egy interjúban kijelentette, hogy a közelgő játék erőteljesebben fókuszál majd az RPG elemekre, még szélesebb fegyver-, varázslat- és karakter-testreszabási lehetőséget kínálva. George RR Martin számos kreatív munkálatban vesz részt a játék szereplőinek és az átfogó mítoszainak megalkotásában.

Az Elden Ring PC-re, PS4-re és Xbox One-ra várható, ám még nem tudni mikor.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×