A Fortnite egyik legalulértékeltebb karaktere, Pipeman elindult, azt azonban még nem tudjuk, hova tart.

A Fortnite Chapter 2 sztorija eddig elég nehezen követhető. Tavaly októberben érkeztünk meg a szigetre komolyabb háttérsztori nélkül, azóta pedig leginkább csak a tapogatózás megy.

Persze az alapkép már összeállt. Ismerjük az utazót, tudjuk mi volt a rakétával és a zéró ponttal, de a sztori részletei továbbra is homályosak. Az aktuális történések sem segítenek túl sokat, a Ghost Vs. Shadow harc látszólag nem akarja kiegészíteni a fő sztori szálat.

Most végre történni látszik valami az eredeti sztorival kapcsolatban is.

Öreg barátunk, Pipeman felállt a már jól megszokott pozíciójából a hegytetőn és egy kellemes sétára indult a friss levegőn. Mióta elindult, már egész sokat haladt, most a hóval borított hegyoldalon találjátok meg a kunyhó mellett. A láda még mindig rajta van, azt viszont nem tudjuk, hogy merre tart.

Forrás: Reddit/applesandwich15

Természetesen az internet népe egy percig sem habozott, azonnal elkezdték gyűjteni, vajon merre tarthat az óriás csőember. Egyes Fortnite játékosok arra gyanakszanak, hogy szimplán egy melegebb környékre sétál le. Mások ezt tovább gondolták, akkor már miért ne mehetne a rokonokhoz Slurpy Swamp-be, ott amúgy is rengeteg cső van.

A legvadabb fikció eddig az, hogy Frenzy Farm-ra tart, hogy megküzdjön Hayman-nel. Világraszóló csata lenne, épp olyan, mint amit a Chapter 1-ben is láthattunk.

Persze ez mind csak fikció. A legjobban akkor járunk, hogy türelmesen kivárjuk, hogy hova tart a Pipeman. Akár csata lesz a vége, akár csak a családját megy meglátogatni, mindenképpen egy vicces mellékszála a történetnek.

Ti megnézitek majd Pipeman vonulását, vagy a sztori totál mellékes a Fortnite-ban?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×