Március 26-án az Activision új frissítést hozott a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone életébe, ami sok-sok hibajavítás mellett új tartalmakat is jelent.

Ahogy alapvetően a Modern Warfare, úgy a Warzone is folyamatosan frissül, köszönhetően az fejlesztők áldozatos munkájának. Az Infinity Ward természetesen a battle royale terepre is újdonságokat hoz: fegyvereket és játékmenetbeli változásokat. Nézzük nagy vonalakban, mit tartalmaz a március 24-re tervezett, de végül március 26-án megjelent frissítés.

Warzone fegyverek

Összesen 4 új fegyver kapott helyet a Warzone-ban, köztük a kis hatótávú 725 Shotgun, az MK2 Carbine, az EBR-14 Marksman Rifle,és a .50 GS Handgun. Az összes új fegyver megtalálható Verdansk mapon elszórva, illetve persze a supply droppokban.

Warzone játékmenet változások

Kép forrása: Activision

Fontos, hogy a Loadout Drop ára nőtt: 6000 helyett már 8500-at kell érte kiperkálni a pályán. Ez azt jelenti, hogy picivel többet kell majd gyűjtögetni az egyedi felszerelésért. Azok a játékosok, akik downolva vannak, majd kilépnek a játékból, kilépéskor eldobják az összes lootjukat.

Egy új játékmód is képviseli magát, mely a Plunder egy másik változata. A Blood Money módban minden kill után jár pénz, amivel sokkal gyorsabban lehet majd győzelmet aratni, mint a normál játékmódban. A Bounty Contracts és a Finishing Moves extra pénzt ad.

Legfontosabb Modern Warfare újdonságok:

Természetesen az alapjátékba is érkezett pár újdonság:

  • Új operátor érhető el: Talon
  • Megjelent a Khandor Hideout 24/7  és az NVG Infected Multiplayer játékmód

Természetesen a frissítés számos hibajavítást is tartalmaz, általános hibától elkezdve, fegyverjavításokon át egészen a mapokon találhatókig. Nehéz lenne minden felsorolni, így emennyiben kíváncsi vagy arra, milyen hibákat is javítottak pontosan, olvasd el az Infinity Ward teljes patch notes leírását!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

 

×