A versenyen befolyt pénzt pedig a Országos Mentőszolgálatnak ajánlotta fel a népszerű streamer.

Tegnap indult a két napos Twitch Rivals Warzone verseny, ahol a a TheVR csapat Janija is indult 2 másik csapattárssal kiegészülve. Az első nap minden játékos solo meccseket játszott, majd az időkereten belüli legjobb 5 meccsük eredményéből adódott ki a csapat pontja.

Janiék az első nap eredményei után büszkén vonulhattak pihenőre

Volt mire büszkének lenni, Jani az első két meccsén máris egy győzelemmel és összesen 12 killel indított. A streamer is elégedett volt az eredménnyel és szerencsére a csapattársai is jó formában voltak.

Az első nap végén már fixen bezsebeltek 450 dollárt, ennyit ért a 24. hely.

Ez az összeg három felé megy szét, de még így is szép pénzről beszélünk. Itt azonban még nem ért véget a verseny, hiszen a Twitch Rivals két napos volt, hátra volt tehát még a squadok napja.

Véget ért a második nap is.

Janiék pedig tovább aprítottak. Bár a ranglistán nem sikerült sokkal feljebb tornászniuk magukat, azért van mire büszkének lenni. A második nap során a legjobb mérkőzéseiken összeadva 106 killt szereztek.

Ezzel a számmal ők lettek a legtöbb killt elérő csapat a tabellán a 21.-30. helyezés között. Jani egyébként abszolút jóra értékelte az eredményt.

Szerinte jobbak nem is lehettek volna. Akik fölöttük végeztek, egyszerűen ennyivel jobb játékosok.

A közvetítés végén, mikor kiderült, hogy a második nap is sikeresen behúztak további 450 dollárt, gyors számolás után kijött, hogy a srácok kicsit több, mint 96 ezer forinttal gazdagodtak a két nap alatt. Ezt a pénzt azonban Janinak esze ágában sem volt megtartani, sőt: nyereményét felkerekítette 100 ezer forintra, ezt fogja az Országos Mentőszolgálathoz eljuttatni. Hatalmas pacsi!

Mindig öröm látni, mikor egyfelől a hazai játékosok valamilyen sikert érnek el magyar színekben, a VR csapat nevén öregbítése már csak hab a tortán. Másfelől pedig a befolyt összeget még fel is ajánlja jótékony célokra, tényleg csak gratulálni tudunk.

Reméljük, hogy sok ilyen izgalmas és élménydús eseményen követhetjük még őket a jövőben! GG srácok!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×