Tegnap este került be a játékba és egészen április 28-ig tart majd.

Régen nem volt kérdés, hogy a következő esemény a Galaxisok belépője lesz, most azonban végre bele is vethetjük magunkat az akcióba. Korábban már megjelent a belépő TFT-s verziója, a LoL-os pass-ra viszont egészen idáig várni kellett.

Meddig tart a Galaxisok event?

Tegnap írtunk róla, hogy a Riot megváltoztatta a győzelmekért és vereségekért járó pontok kiosztását. Az eddigi átlag 1,5 meccs helyett most már hármat kell tolnunk, ha az esemény végéig ki akarjuk szedni valamelyik presztízs kinézetet.

A Galaxisok esemény április 28-án ér véget, így a karanténban a végtelenségig farmolhatjuk a pontokat.

A kicsit több mint 1 hónap alatt azonban nem csak a presztízs kinézetekért játszhatunk. Ahogyan az korábban is volt, most is kerültek be új emote-ok, vehetünk ládát, wardokat és még sok más loot közül válogathatunk.

Mennyibe kerül a belépő?

A belépő 1650 RP-ért vásárolható meg, szerencsére azonban nem csak a pass jár ennyi pénzért. Amennyiben megvásároljuk az eseménybelépőt, a markunkat üti 4 Galaxisok gömb és 200 token is. Amennyiben nincs, vagy csak kevés RP-nk van, 5000 forint értékben kell majd feltölteni a Galaxisok pass-ért.

A pass mellett megjött a két új Lux skin is, továbbá limitált ideig újra bekerült a játékba az „Egy Mindenkiért” játékmód, ahol a pickek során eldönti a csapat, hogy milyen hőssel fog mindenki játszani. Jöhetnek a videók az 5 yuumi Vs. 5 yuumi meccsekről.

Ti megveszitek majd a belépőt? Az sem baj, ha később vásároljátok meg, a játék félreteszi a megszerzett pontokat és ha később úgy döntünk, hogy csatlakozunk, ezek azonnal jóváírásra kerülnek.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×