Aki nagyon kíváncsi az Apex Legends nem hivatalos újdonságaira, az most belenézhet, hogy egy szivárgás szerint milyen lesz a következő heirloom fegyver.

Úgy tűnik, most hogy egyre többen otthon vannak, az adatbányászok is keményebben tudnak dolgozni. Ezúttal valaki olyan mélyre ásott, hogy a játék fájljai közt talált egy –talán- jövőbeli frissítésben érkező heirloom fegyvert.

A heirloom fegyverek mint tudjuk kifejezetten karakterekhez készülnek, azok története vagy személyisége alapján. Legutóbb például Octane kapott különleges pillangókést, persze nem ő az egyetlen, aki rendelkezik ilyesmivel. Sajnos ezeket nagyon nehéz megszerezni, hiszen igen ritka holmikról van szó.

Nos, a legutóbbi szivárgás szerint, melyet természetesen a játék fájljaiból derítettek fel, Crypro kap egy kést, ami a Data Knife nevet viseli. Erről a Reddit felhasználó, KralRindo töltött fel videót, ahol a kés animációt is megmutatja.

Spoiler Alert!!! This is probably next heirloom, all animations and models added (watch the full video) from r/apexlegends

Néhány kommentelő ellenben azt állítja, hogy a Data Knife a Titanfall univerzum része és valószínűleg csak néhány nem használt fájlról van szó. Persze az is lehet, hogy a Titanfallból ismert kés felújított verziója lesz. Belegondolva ésszerű lenne a hekker Crypto-nak egy Data Knife nevű kést adni.

Az biztos, hogy amennyiben a fenti kés heirloom fegyver lesz és bekerül a játékba, arról hamarosan hallunk majd. Ha minden jól megy egyébként az Apex Legends következő évada valamikor május elején indul.

Szerinted valóban heirloom fegyvert kaphat Crypto?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×