Érdekes részletekre bukkantak a játékosok, Ghost Meowscles speciális Emote animációkat kapott a Fortnite-ban. Számít az ár-érték arány?

A Fortnite Chapter 2 második szezonjában a játékosok titkos ügynökök bőré bújhatnak a Battle Pass-nek köszönhetően. Viszont ennyire nem egyszerű a helyzet a Battle Royale szigeten, az ügynökök ugyanis két frakcióra szakadtak. A két oldal pedig nem más, mint a Ghost, valamint a Shadow.

Ami rendhagyó a szezont és a tartalmait illetően, hogy a kulcsfontosságú karakterek, s így a pálya különböző részeinek sorsáról, a játékosok dönthetnek. Minden egyes ügynök rendelkezik egy Ghost és egy Shadow formával, amik közül egyet fel is oldhatunk magunknak. Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint teljesíteni a karakterhez köthető feladatokat. Minden titkos ügynök csak egy oldalra állhat, így többször is meg kell gondoljuk, hogy hogyan döntünk. A döntéseink a mi oldalunkról egyértelműek, ám az Epic figyeli a közösség választási statisztikáit, az adott karakterhez tartozó területek a pályán pedig a játékosok döntései alapján változnak. Így került Grotto Shadow kézbe, valamint a Rig is a játékosoknak köszönheti a pusztulását.

Most Meowscles ügynökön a sor, a játékosok végre eldönthetik, hogy a csupa izom macska melyik oldalt válassza a kettő közül. Nem egyszerű a döntés, mert mindkét stílus jól áll a karakternek. Ám az Epic Games kicsit részrehajló volt ezúttal, a Ghost variáns többet tud, mint a Shadow stílus.

Fortnite – Epic Games

Ghost Meowscles speciális animációkkal rendelkezik bizonyos Emote-ok használatakor.

Így ha az ár-érték arányt nézzük, a helyzet az, hogy a Shadow forma a kanyarban sincs a Ghosthoz képest. Persze ettől még nagyon menő a fekete skin is, s mivel a saját Emote-jainkból nem sokat látunk elölről meccs közben, nem lennék meglepve, ha a szóban forgó bónusz nem nyomna a latba a választáskor.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×