A játékosok nemrég arra lettek figyelmesek, hogy Octane Launch Padja lehetővé teszi, hogy baromi gyorsan felélesszük csapattársainkat csata közben.

Általában beletelik pár másodpercbe, míg egy lelőtt társunkat felélesszük, ám egy játékos felfedezett egy hibát a játékban, amivel gyakorlatilag kihagyható az egész procedúra. Ahelyett, hogy le kéne engedni a fegyvereket, és időt kéne szánni az élesztésre, az Octane Launch Pad glitch segít, hogy a felélesztés pillanatok alatt megtörténjen.

Erről már az alábbi Reddit videó árulkodik, melyet matonse töltött fel. A játékos a körön kívül maradt társával, aki már térden csúszik, majd a Launch Padon ugrálva gyakorlatilag fel is éleszti őt egy pillanat leforgásra alatt. Semmilyen animáció nem történt, sikerült szinte azonnal újjáéledni.

[BUG] Instant revive with octane pad from r/apexlegends

A videó készítője elmondta, hogy abszolút nem ez volt a célja. Ő csak ugrált a Padon, aztán hirtelen azt vette észre, hogy felhúzta a csapattársát. Persze nem ez az első hasonló hiba, hiszen tavaly novemberben már lehetett hallani ilyen gyors-felhúzó bugról.

Persze most sem lehet pontosan tudni, hogy a fejlesztők tudnak-e a hibáról és ha javítják, akkor mikor. Addig is senkit se érjen meglepetésként, amikor valakit nagyon gyorsan élesztenek fel.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×