Még a World War Z is ingyenes, ezt az akciót kár lenne kihagyni.

Az Epic Games az utóbbi időben sem állt le az ingyenjáték-áradattal, aminek mi természetesen csak örülni tudunk, hiszen folyamatosan nő a raktárunk értéke, mellette pedig változatos játékokkal tölthetjük szabadidőnket. Most viszont igazi AAA kategóriás címmel jelentkeztek (ismét), ami nem más, mint a World War Z.

 

A zombiapokalipszis megérkezett, a World War Z személyében, ami 35 eurós árcédulával rendelkezik, ami 12 500 forintnak felel meg a jelen árfolyam mellett. Aki kedvelte annak idején a Left 4 Dead 2-t, az mindenképp nézzen rá!

Íme a heti felhozatal

Emellett két kevésbé népszerű cím is bekerült a kalapba, méghozzá a Figment és a Tormentor x Punisher személyében. Az előbbi 20 euró, az utóbbi pedig 8 eurót kóstál, azaz együtt 7 és 3 ezer forintba kerülnének a virtuális kasszáknál.

Az akció egészen április 2-áig tart, ekkor érkezik a váltás a Gone Home és a Hob személyében.

Így összesen 22 500 Ft-ot spórolhatunk meg, vagy épp ennyivel gyarapíthatjuk virtuális könyvtárunk értékét. Az akciókat a fentebb linkelt oldalakon találjátok, illetve az Epic Games Launcheren belül is ugyanúgy aktiválhatóak a játékok.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×