Még a World War Z is ingyenes, ezt az akciót kár lenne kihagyni.

Az Epic Games az utóbbi időben sem állt le az ingyenjáték-áradattal, aminek mi természetesen csak örülni tudunk, hiszen folyamatosan nő a raktárunk értéke, mellette pedig változatos játékokkal tölthetjük szabadidőnket. Most viszont igazi AAA kategóriás címmel jelentkeztek (ismét), ami nem más, mint a World War Z.

 

A zombiapokalipszis megérkezett, a World War Z személyében, ami 35 eurós árcédulával rendelkezik, ami 12 500 forintnak felel meg a jelen árfolyam mellett. Aki kedvelte annak idején a Left 4 Dead 2-t, az mindenképp nézzen rá!

Íme a heti felhozatal

Emellett két kevésbé népszerű cím is bekerült a kalapba, méghozzá a Figment és a Tormentor x Punisher személyében. Az előbbi 20 euró, az utóbbi pedig 8 eurót kóstál, azaz együtt 7 és 3 ezer forintba kerülnének a virtuális kasszáknál.

Az akció egészen április 2-áig tart, ekkor érkezik a váltás a Gone Home és a Hob személyében.

Így összesen 22 500 Ft-ot spórolhatunk meg, vagy épp ennyivel gyarapíthatjuk virtuális könyvtárunk értékét. Az akciókat a fentebb linkelt oldalakon találjátok, illetve az Epic Games Launcheren belül is ugyanúgy aktiválhatóak a játékok.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×