Igazi jó fej kezdeményezés a Respawn Entertainment játékfejlesztőitől.

Manapság meglehetősen érdekes időket élünk, a COVID-19 járvány sokak életét megnehezíti. A gamer közösség viszont ezúttal is összetart. A Respawn Entertainment egyik dolgozója ugyanis épp otthonról dolgozott és egy rendkívül nagylelkű ajándékkal kedveskedett a járvány idején is dolgozókkal szemben: egy nagy kosárnyi ingyen termékkel lepte meg a futárokat. A csomagban volt minden, mi szem, s szájnak ingere. Többek között a nemrég megjelent Jedi Fallen Orderrel az élen, de egyébként a játékok mellett egy Blu-ray filmmel is készült a nagylelkű házigazda.

A közzétett fotó

A social médiában hamar szárnyra kapott a fotó, a temérdek hozzászólásnak köszönhetően pedig a hype-vonat azóta sem állt meg. Nem is igazán csodáljuk, hiszen hatalmas felüdülés egy ilyen hír, a sok rossz mellett, amit az utóbbi időben hallani.

 

Noha az emberek többségének tetszett, ennek ellenére természetesen megjelent a másik oldal is, egyesek ugyanis kritizálták a csomagot az Apex Legends miatt, ugyanis a játék ingyenes. Ez ugyan igaz, viszont az említett verzió exkluzív ajándék skineket tartalmaz, szóval egy arra tévedő Apex Legends játékos biztos nem ment volna el szó nélkül mellette.

Remek példa ez arra, hogy a legnagyobb szükség idején tart igazán csak össze a közösség.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×