Óvatosan Overpass A rakóján a kukák melletti bújócskával, mert úgy tűnik, több helyen is hibásan fogja fel a golyókat a konténer.

A CS:GO egyik esszenciája, hogy peakeléssel szerezzünk infót és frageket, de egyes hibáknak köszönhetően a terveink képesek meghiúsulni. Az mikrolagokkal már foglalkozik a Valve, így itt lenne az idő, hogy a kukákra is ránézzen. Overpass A oldalán található néhány konténer, melyek remek fedezéket képesek biztosítani. Úgy tűnik, hogy egyes embereknek viszont csak útba vannak.

overpass

Bustamasta nevű reddit felhasználó a napokban egyik mérkőzésén próbált az említett tárgyak mögül lövöldözni, azonban lövései nem mentek el a kuka mellett. A konténer hitboxa teljesen más, mint amit a karakter modell mutat, emiatt pedig egy gyilkosságról is lemaradt. De a frusztráló része nem is az, hogy nem lett meg a frag, hanem hogy végül ő került a földre.

 

A videón jól látható, ahogy a konténerek mögül próbálj letartani AUG-gal az érkező T játékost. Kikockázva a képet szerintem simán be kellett volna adja a fejest, ehelyett az ellenfél játékosa örülhetett.

„Nem is vagyok annyira mérges, mint amennyire egy ilyen szituációban lehetnék. Most az egyszer tudom, hogy nem az én hibám volt, hogy meghaltam” – ismerte el bustamasta redditen

overpass

Overpasson viszont, nem csak a kukák hitboxa érdekes. A rakón több tárgy is szereti elnyelni a golyókat, mint például a kamion vagy a többi jármű a területen. Egyesek szerint ráférne már a frissítés a pályára, így lehet, hogy a cache visszahozatalával Overpass kerül renoválásra. Ameddig viszont nem oszt meg új információt a Valve, addig bizony óvatosan a kukák melletti bújócskával!

Titeket melyik hitbox idegesít a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×