Mindenki ott segít, ahol tud. Több ukrán focista, köztük a Manchester City védője Zinchenko és a West Ham szélsője Yarmolenko is részt vesz a tornán.

A koronavírus miatt minden sportesemény jelenleg szünetel. Az NBA játékosai LoL-lal, az ukrán focisták CS:GO-val töltik idejüket. Több válogatott játékos, köztük a Manchester City balhátvédje Zinchenko és a West Ham jobb szélsője Yarmolenko is csatlakozott a #WeStrikeCorona kezdeményezéshez

A verseny teljes összdíjazását, valamint az összes adományt, ami a torna alatt érkezik, a koronavírus elleni harc megsegítésére ajánlják fel.

A játékosok CS:GO-ban fogják összemérni tudásukat. Végre láthatjuk, hogy a focisták hogyan is bánnak az M4-gyel, vagy az AWP-vel. A labdarúgók mellett több híresség, valamint a legismertebb ukrán CS:GO játékos, s1mple testvére is részt vesz a tornán. Aki nem tudná a NaVi szupersztárjának tesója, Alexey Kostyliev is a csapatban dolgozik, csak ő a kreatív tartalmakért felel, így nem igazán láthatjuk az asztal mögött játszani. Egészen mostanáig, mert a host-ként is tevékenykedő Alexey is egeret, valamint billentyűzetet ragad. Valószínűleg s1mple se fog kimaradni a buliból, és valamilyen formában szerintünk ő is részese lesz a bajnokságnak. Mint elemző tökéletesen beleillene a képbe.

ukrán

Pontos információk a #WeStrikeCorona kezdeményezéssel kapcsolatosan később derülnek ki. Valószínűleg Ukrajnában igen magas nézőszámra számítanak. Az adományok és a nyeremények is jó célt szolgálnak, hiszen mindannyiunk közös érdeke, hogy legyőzzük a koronavírust, és minél hamarabb visszaálljon minden a normál kerékvágásba.

Maradjatok otthon és vigyázzatok egymásra!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×