A korábban kétszeres Major győztes csapatnál a gyenge eredmények miatt bontották fel zews szerződését.

Tény és való, hogy szebb napokat is megélt már a FalleN-ék brazil kirakatcsapata. A kétszeres Major győztesekből álló MIBR egy ideje már önmagát sem találja, nem csak a jó eredményeket. A FalleN-kNgV-fer-TACO-meyern felállású ötös jelenleg csak a 25. a világranglistán. Olyan csapatok előzik meg, mint a MAD Lions, a forZe és a GODSENT.

Coldzera távozása óta lássuk be, valóban csak szenved a csapat.

A helyzet mostanra odáig romlott, hogy a sikerkovácsnak is beillő edzps, zews is felállt a kispadról. A csapat neki köszönhette mindkét korábbi Major győzelmét, illetve utánuk a Liquiddel is csodát tett, a világ egyik legjobbját faragta belőlük is. Most azonban ismét búcsúzik a braziloktól.

 

„Természetesen nekem is van részem a bukásban, elismerem. Nem sikerült időben meglépnem a szükséges dolgokat. A problémák ezért mostanra már túl mélyek a csapat körül. Itt már az egész rendszerbe, gondolkodásba és akár a vezetőségbe is bele kellene nyúlni.”

Ezek után nagyon kíváncsiak leszünk, milyen eredmények érkeznek majd a MIBR csapatától. Zews ugyanis egyértelműen nagy koponya, bármely csapat örülne, ha soraiban tudná. Kivéve úgy tűnik, a brazilok.

Sok sikert zews-nak és a csapatnak is a továbbiakban, reméljük hallunk még felőlük szép sikerek kapcsán.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×