Jónéhány új fegyverre akasztható charm szivárgott ki KralRindo jóvoltából. Az egyik különlegessége, hogy egy, az Apex Legends-ben eddig nem látott Titanfall 2 karaktert ábrázol.

A Respawn csapata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy időről-időre megfelelően ellássa az Apex Legends játékosait új kozmetikai tartalmakkal. Korábban ezek fegyver vagy hős kinézetek lehettek, nemrégiben azonban bővült a tárház.

A közelmúltban az Apex-be is megérkeztek a fegyver charmok, melyekkel tovább díszíthetjük kedvenc masináinkat. A most elérhetők közül a legnépszerűbb egyértelműen Pathfinder Booblehead charmja, érthető okokból.

Forrás: EA

Mit rejtenek az új, kiszivárgott charmok?

KralRindo, a játékos, akinek az új infókat és képet köszönhetjük, redditen tette nyilvánossá az új felfedezéseit. A fegyverdíszek között vannak egyszerű, jelentéktelen darabok, de a legtöbb valamilyen módon kötődik az Apex Legends világához.

Aztán ott van a felső sor utolsó előtti charmja, akit nem tudunk elképzelni, hogy nem egy már ismert Titanfall 2-es karakter. Egészen pontosan Ash-re gondolunk, aki eddig nem került szóba, hogy az Apex-be is bekerülhet, ez azonban egy elég beszédes utalás, amennyiben tényleg bekerül.

Balra az Apex kiszivárgott charmja, jobbra pedig a Titanfall 2-es Ash. Bár a jobb oldali képen nem látszik, a robot lábak is stimmelnek.

Arra kevés esélyt látunk, hogy Ash még ebben a szezonban csatlakozna a a hősökhöz, az viszont nem lenne példátlan, hogy előre bekerülnek hozzá fájlok, hogy majd amikor megjelenik, ne minden egyszerre érkezzen. Ha tippelnünk kellene, Ash majd a Season 5 során érkezhet, erről azonban még korai tippelgetni.

Nektek eddig tetszik a negyedik szezon? Örültök, hogy a Respawn mostanában próbálja feldobni a kompetitív módot?

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×