Tegnap végre elindult a Void Edge évadának Battle Pass kiegészítője, mely ismét 35 szintes jutalomrendszert kínál.

Ahogy a Ubisoft ígérte, március 25-én elindult a Rainbow Six: Siege új Battle Pass eseménye, aminek során ismét pontokat, szinteket, azzal pedig kozmetikai jutalmakat szerezhetünk a játékban. A mostani BP témája: Rainbow Six: Siege’s Around The World.

Kép forrása: Ubisoft

Battle Pass szintek

Ahogy a legutóbbi Battle Pass esemény alatt, itt is 35 szintet lehet elérni, s amennyiben a Premium szinteket is megvesszük, összesen 50 jutalom szerezhető meg. A Battle Pass ingyenes szintjein csekély számú jutalom érhető el, csupán 15. Amennyiben be szeretnénk fizetni a Premium szintekre, úgy alapesetben 1200 R5 kreditet kell kiperkálni. Aki rendelkezik Year Pass előfizetéssel, az 30 százalék kedvezményt kap.

Kép forrása: Ubisoft

Jutalmak

A jutalmak közt persze most is van Alpha Pack, Boost, Charm, illetve számos különleges operátor-és fegyverskin. Az ingyenes szinten Dokkaebi headgear és a Mira headgear és Ash uniform nyitható meg. A prémium szinteken viszont Buck, Ela, Valkyrie, Doc, Castle és Thatcher is kap teljesen új ruhát.

Kihívások

A Battle Pass-hoz ezúttal is érkeztek tematikus kihívások, amik teljesítésével szintén BP pontokat lehet gyűjteni. Ezzel együtt persze ismét van közösségi kihívás, amihez hozzá lehet járni az védők eszközeinek elpusztításával.

Kép forrása: Ubisoft

Mikor jár le az Around the World?

A BP március 25-től április 22-ig tart, majd teljesen eltűnik a játékból és a jutalmakat többé nem lehet megszerezni.

Gondolom senkinek nem fog gondot okozni megszerezni a szinteket, miután mindenki otthon van és van ideje Rainbow Six: Siege-el játszani. Nem igaz?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×