Végre megérkeztek az első promóképek a PUBG Mobile Erangel 2.0-jához. A Tencent egyéb tartalmakat is előkészített, például a Season 13 Tier jutalmakat.

Hihetetlen, hogy mennyire népszerű keleten a PUGB Mobile. Az ázsiai régióban egyébként is nagyon erős piaca van a mobil játékoknak, így a PUBG hordozható verziója is igazán közkedvelt.

Nem csoda hát, hogy temérdek leak érkezik abból a térségből, a legfrissebb képek és videók is először a keleti médiában jelentek meg. Azt már tudjuk, hogy hamarosan esedékes a 0.18.0 megjelenése, viszont egészen eddig még nem kaptunk választ arra a kérdésre, hogy még márciusban, vagy már csak áprilisban számíthatunk az érkezésére. A hivatalos PUBGM_BETA Discord most végre megtörte a csendet, áprilisig nem érkezik új PUBG Mobile frissítés.

A PUBGM_BETA válasza – BlueFox

Apropó leakek és új tartalmak. BlueFox, egy aktív PUBG Mobile leaker, közzétett Youtube-on egy videót, amibe belepakolta a legújabb információkat, amiket a játékról szerzett.

Végre megérkeztek az első képek Erangel 2.0-ról!

 

Erangel 2.0 promóképe – BlueFox

 

A fent látható kép csak egy a sok közül, amit BlueFox összegyűjtött, első ránézésre igazán jó irányt vett a projekt. A PC-s verzióban már régóta játszható az átalakított pálya, s most úgy néz ki, végre a Tencent munkája is révbe fog érni.

BlueFox videójában felbukkan egy új Season 13 teaser is, ami a sokak által kedvelt Shiba Outfitet helyezi főszerepbe. Érdekes újdonság még egy gyémát ikonnal jelzett új pénznem megjelenése, amiről még sajnos a megjelölésén kívül semmit sem tudunk.

Zárásnak pedig lássuk a 13. szezon kiszivárgott Tier jutalmait:

Remélhetőleg nem kell április második feléig várni a 0.18.0-ás frissítés megjelenéséig.

https://www.facebook.com/groups/pubgmobilkozosseg/

×