Tudjuk, hogy nem könnyű a bezártság. Azonban egy kis útmutatónak köszönhetően leköthetjük magunkat és rajzolhatunk saját porót.

Karantén már nem tudom hányadik napja. Olvasok, filmezem, játszom. Próbálom lekötni magam. Mivel az utcára nem javasolt a kilépés, így próbálja mindenki lekötni magát. Nagyon sokan azt tanácsolják, ez az idő remek alkalom arra, hogy új dolgokat tanuljunk meg és próbáljunk ki. A Riot Games is segít és megmutatják, hogyan készíts porót.

A League of Legends kis szőrös cukiságai már jó pár éve boldogítják mindennapjainkat. Nagyon sok skinnek ötletet adtak, sőt a Riot kártyajátékában a Legends of Runeterrában konkrét decket is lehet köréjük építeni. Nagyon sok személynek kedvesek ezek a kis bestiák, és most megtanulhatjuk, hogyan kell porót rajzolni. A Riot Games tegnapi twitter posztjában lépésről lépésre megmutatja nekünk, hogyan is teremtsük meg saját egyedi szőrmókunkat.

porót

Aranyos kezdeményezés, és megfelelő időeltöltés. Fontos, hogy aktívak maradjunk, és az agyunkat tornáztassuk, mert amint beindul újra az élet, szükségünk lesz rá. Ezek a kis kreatív feladatok, nem csak lekötik az időnket, hanem segítenek abban is, hogy ne lustuljunk el teljesen. Próbáljatok meg mozogni, tanulni, és olyan dolgokkal foglalkozni, amik azért megmozgatják az agytekervényeiteket. És ami, a legfontosabb: használjátok ki végre, hogy tudtok pihenni is.

Ha találunk még ehhez hasonló érdekességeket, akkor azt mindenképp megosztjuk veletek. Ha netán már be is fejeztétek saját poro rajzaitokat, küldjétek el nekünk a komment szekcióba vagy rakjátok be az eredeti Twitter poszt alá.

Ti mivel foglaljátok le magatokat, az önkéntes karantén alatt?

https://www.facebook.com/groups/lolfungary/

×