Meowscles most arra kér minden Fortnite ügynököt, hogy tizedeljék meg a sziget kutyaházait. Mutatjuk, hogy merre találjátok a legjobb helyet erre.

Hamarosan élesednek Meowscles második heti kihívásai. Ez pedig azt jelenti, hogy már csak pár feladat választ el minket attól, hogy feloldjuk magunknak a hőn áhított Shadow vagy Ghost variánst.

Kíváncsian várjuk, hogy a „közösségi szavazás” után mi fog történni a Yachttal, már csak azért is, mert ezúttal nehezen tudnánk megtippelni előre, hogy melyik oldal fog nyerni. Meowscles Ghost és Shadow formája is egyaránt stílusos.

Ám még mielőtt elkezdünk azon gondolkodni, hogy melyiket válasszuk, bizony komoly teendőink lesznek. Korábban már részleteztük a ránk váró feladatokat, abban viszont még nem segítettünk, hogy pontosan merre kell keresni a szétzúzandó kutyaólakat.

A feladat úgy szól: Pusztíts el három kutyaházat!

Nos, valószínűleg sokaknak beugrik egy-egy ház, viszont egyből hármat nyakamat rá, nem sokan tudnának felsorolni. Plesant Parkban és Retail Rowban is található egy olyan kutyaól, amiben még ládát is találni, így azokat sokan gond nélkül fel tudnák kutatni. Viszont van egy olyan POI is a szigeten, amin belül egyetlen perc alatt teljesíthetjük a teljes kihívást.

Holly Hedges-en belül pontosan három kutyaházat lehet találni, ez az egyetlen olyan település a szigeten, ahol egynél többre lehet bukkanni. Vagyis, ha szerencsések vagyunk, akár egyetlen landolással kipipálhatjuk a szóban forgó feladatot, s koncentrálhatunk az ennél jóval fajsúlyosabbakra.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×