Úgy tűnik, hogy az előzetes Freljord kupa időpontjai előtt már visszatér a Clash és hétvégén egy Hextech kupát rendez a Riot Games.

Bizony, a szemfülesek már észrevehették, hogy a kliensen belül megjelent egy új Clash verseny. Noha korábban már írtunk róla, hogy megvannak a következő, név szerint Freljord kupa időpontjai, a Riot Games úgy döntött, hogy előrébb hozza a LoL-on belüli versengést.

 

A hétvégén se maradunk tehát verseny nélkül. A döntés mögött egyértelműen a #stayhome kampány áll, és a játék fejlesztője ezzel szeretne kedveskedni számunkra. Toborozzátok a csapatot, mert szombaton és vasárnap indul a Hextech kupa! Az időpont is picit barátibb, hiszen nem este, hanem napközben kerül megrendezésre. Reméljük, hogy az embermennyiséget el fogja bírni mindenki szolgáltatója és a szerverek is.

Clash

Mi az a Clash, és mi a Hextech kupa lényege?

A Clash a League of Legends kliensen belüli versenysorozata, melyre 5 fős csapatok regisztrálhatnak. A regisztráció után egy ágrajzra sorsol benneteket, ahol a hasonló képességű és tudású emberek ellen dob össze a játék. Minél több mérkőzést nyertek, annál több pontot zsebeltek be, melyek mellé különféle nyeremények járnak. Ha sikerül az egész versenyt megnyerni, akkor kupát is kapsz, mely a profilodon is látható lesz. Menő nem?

 

Szedjétek össze a csapatot és irány nevezni! Sok sikert kívánunk minden indulónak a Clash hétvégén! És ne felejtsétek, ti használhatjátok Wukongot a versenyen!

Ti indultok a Clashen?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×