A WeAreTheVR csapat, Janival az élen keményen bekezdett az első Twitch Rivals Warzone versenyen.

Eszméletlen hype övezi a Call of Duty ingyenes battle royale módját, a Warzone-t már a megjelenése óta. Még 1 hónapja sincs, hogy kiadták, már túl van a 30 millió letöltésen és egy cseppet sem tűnik úgy, mintha lankadna körülötte a felhajtás.

A Twitch ahogyan az lenni szokott, fogta az új, sikeres battle royale játékot és gyorsan szervezett is köré egy Twitch Rivals-t. Rengeteg népszerű streamer csap össze, hogy a legjobb eredményt mutassa majd fel az esemény végén.

Természetesen ott van a magyar színeket képviselő Team WeAreTheVr csapat is.

TheVR Janiról közismert tény, hogy szereti a kompetitív FPS játékokat, így egy percig nem lehetett kérdés, hogy részt fog-e venni a Twitch Rivals Warzone eseményen. Társai a 3 fős csapatban LegoTroopR21 és kreszan együtt gyűjtögetik a pontokat a verseny során. Ennek megfelelően ott voltak, közvetítettek és egy nagyon szép eredményt hoztak le a nap végére.

Az első két meccsen rögtön bekezdett egy győzelemmel, majd egy harmadik hellyel, amit a gulágról sikerült lehoznia. Ha ez nem lenne elég, az első két nekifutás összesen 12 killt hozott. Ha azt gondoljátok, hogy ez nem sok, vegyétek figyelembe, hogy itt fontos a megfontolt játék, hiszen tétje van a dolognak.

Mit nyerhetnek a streamerek?

Összesen 100,000 dollárt fognak kisorsolni a szervezők a 2 napos verseny alatt. 39 ezer dollár naponta, továbbá 11 ezer dollár bónusz, szintén mindkét nap. Ezért a pénzért harcolnak a három fős együttesek, hiába az első nap csak solo meccseket kellet játszani. A végeredményt a csapat mindhárom tagjának eredménye adja ki, ez alapján készült el a ponttábla.

Az első nap eredménye. Nem sok pont választja el a csapatokat.

Janiék az első nap végén a 24. helyen állnak, holnap viszont javíthatnak a squadban játszott meccsek alatt. Jelen pillanatban a Team Recrent áll az első helyen, nekik összesen 191 pont jött össze.

Amennyiben követni szeretnétek a második nap eseményeit és még nem tettétek, érdemes bekövetni a srácokat Twitch-en erre a linkre kattintva. Aki az esemény részletes leírását, szabályát és a második nap lebonyolítását szeretné átfutni, ide kattintva megteheti.

Mi innen is nagyon sok sikert kívánunk a csapatnak, hogy a második nap sikerüljön feljebb tornázni az eredményeket. Semmi nem dőlt el, jó játékkal bármelyik pozíció megfogható.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×